postheadericon Nyheter

Velkommen til nytt barnehageår på Barnas Hus!

Det er flott å se kjente og mer ukjente på plass i barnehagen og kjenne at huset fylles av liv og latter igjen. Vi bruker tiden fremover til å bli kjent med nye venner og kollegaer og dere foreldre - vi håper alle sammen vil trives og få gode opplevelser og minner for livet hos oss!

 Barnehagedager skal preges av lek, og nettopp barnas lek og de voksnes tilstedeværelse / deltagelse, skal dette året være i fokus hos oss. Mens vi blir kjent med gruppene i disse dager, jobbes det også med tanker og målsettinger om dette, noe dere vil få presentert i Årsplanen for dette året, som forhåpentligvis er klar til årets første foreldremøte som er satt til Onsdag 9 september - Hold av kvelden !

I løpet av høsten skal vi også få ny hjemmeside, levert av Pbl (Private barnehagers landsforbund). Pbl kan barnehage på de fleste områder, og har laget en flott mal som passer barnehager perfekt. Kan være vi trenger litt tid for å "gå oss til", men vi har tro på at dette skal bli bra, og gleder oss masse til den nye siden er "oppe å går"

Minner om årets første Planleggingsdag, som er satt til Mandag 31 August - da er barnehagen stengt !

Datoer for Planleggingsdager bhg.året 2015 - 2016 :

Mandag 31 August - Fredag 30 Oktober - Mandag 4 januar - Tirsdag 29 Mars - Fredag 3 juni

Ønsker alle en fin sensommer !